aapio vloerenovatie

Altijd alles

prima in orde

Wilt u informatie over: tapijt of vloerverwijdering, het egaliseren van vloeren of het bewerken van vloeren.

Vraag een hier uw info aan!

aapio vloerrenovatie

Tapijt en Vloerverwijdering

Wie wel eens heeft geprobeerd om een verlijmde vloerbedekking te verwijderen, zal beamen dat dit een hels karwei is.

Zeker als u niet beschikt over speciale apparatuur is dit een uitdagende klus. Onze deskundige vloerspecialisten verwijderen snel en netjes alle soorten harde en zachte vloerbekleding zoals tapijt, parket, kurk, tegels, sportvloeren, hout & laminaat, losliggende egaline, vinyl, cementdekvloeren en marmoleum. Voor zowel kleinere particuliere vloeren en trappen als zeer grote bedrijfsmatige oppervlakken zijn wij de juiste specialist voor u.

Uiteraard verzorgen wij ook een verantwoorde afvoer en verwerking van de vrijgekomen materialen.

Egaliseren

Door de inzet van uitsluitend hoogwaardige materialen en specialistische kennis garanderen wij een perfecte basis, waarop verantwoord een nieuwe vloer kan worden aangebracht.

Vloerbewerking

Voordat een vloerbekleding kan worden aangebracht, dient een ondervloer altijd bewerkt te worden. Wij beschikken voor alle vloerbewerkingen over de juiste apparatuur met stofafzuiging en speciale schuurschijven.

Service en informatie

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vloerenbranche. Dat doen we aan de hand van diverse informatieve folders en nuttige tips.

Laat het verwijderen van sterk gelijmde en hardnekkige vloeren over aan de vloerspecialist

Welke vloeren kunnen wij verwijderen, en wat kunt u van ons verwachten?

Tapijt

Voor de verwijdering van tapijt wordt de best mogelijke techniek ingezet om de complete tapijt laag zoveel mogelijk in één keer te verwijderen. Grote oppervlakken worden hiermee snel verwijderd en kleine ruimtes zijn geen probleem, omdat we ook beschikken over een smalle machine die kan worden ingezet. Nadat het tapijt volledig is verwijderd worden de laatste lijmresten indien gewenst weggeschuurd met diamantschijven

Tapijttegels

Voor tapijttegels, losliggend of geheel verlijmd, hebben we speciale stripmachines waarmee tapijttegels makkelijk en netjes kunnen worden verwijderd.

Parket en spaanplaat

Parket en spaanplaat worden indien mogelijk in één keer gestript, waarnaar de vloer stofvrij wordt gemaakt met onze hoogwaardige segment schuurmachine, zodat de laatste restjes van de ondervloer en de lijm professioneel worden verwijderd.

Houten vloeren

Houten vloeren zijn er in vele soorten en de een is eenvoudiger te verwijderen dan de ander. Zo is een massief houten vloer makkelijker te verwijderen dan een aangebrachte houten vloer op spaanplaat, en er bestaat ook nog verschil in motieven en hardheid. Het scheelt daarbij in werkwijze of de houten vloer verwijderd dient te worden op begane grond of een verdieping hoger, afhankelijk worden onze machines en materialen ingezet.

Marmoleum vloeren

Marmoleum vloeren worden aangepakt met een speciale stripmachine, anders dan voor tapijttegels, die de meest hardnekkig gelegde marmoleum vloeren verwijderd. Onze stripmachine heeft twee keer de capaciteit van een stripmachine die u kunt huren bij een bouwbedrijf. We zien helaas vaak dat onze klant al geld en tijd heeft gestoken in het zelf proberen te verwijderen van zijn vloer en alsnog bij ons terecht komt. Laat dit daarom direct over aan een vloerspecialist en voorkom onnodige onkosten.

Plavuizen vloertegels

Plavuizen vloertegels verwijderen, of ze nu zijn gelijmd of in cement gelegd, wordt vaak onderschat. Het is zware fysieke arbeid, waarbij veel lawaai en stof bij komt kijken. Voorzichtigheid bij het niet beschadigen van de onderliggende cementdekvloer speelt hierbij ook een rol. Wij kunnen met onze vakkennis voor u bekijken of het in uw geval voldoende is om de plavuizenvloer te egaliseren

PVC vloer

Een PCV vloer verwijderen is een helse klus. PVC stroken zijn dun, zeer sterk en stug en er wordt sterke lijm gebruikt, waarnaar de stroken nog worden gewalst. Begin hier alstublieft niet zelf aan. Wij hebben hiervoor verschillende machines van de beste kwaliteit en afhankelijk van uw vloer en oppervlak kunnen wij het geschikte gereedschap kiezen voor de klus

Rubber vloer (en sportvloer)

Ook een rubber vloer verwijderen is bijna onmogelijk om zelf te doen, omdat een rubber vloer volledig is verlijmd op de ondervloer. Laat dit over aan onze vloerspecialisten en hoogwaardige stripmachine met voldoende vermogen en kracht, zelfs geschikt voor zware rubber vloeren en sportvloeren.

Aapio vloerbewerking

Onze service en kwaliteiten

Met 30 jaar ervaring garanderen wij een verantwoorde vloerverwijdering, waar u dik tevreden over zult zijn. Bij het opmaken van de offerte maken we altijd rotsvaste afspraken met u over de tijdsduur en prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zorgen voor:

  • Gebruik van hoogwaardige machines
  • Verwijderen van alle soorten vloeren, ook hardnekkige
  • Lijmresten verwijderen
  • Verantwoorde afvoer en verwerking van verwijderde vloeren
  • Nette oplevering

Wie kiest voor een samenwerking met AAPIO, kiest ervoor dat Altijd Alles Prima In Orde is!

 

Bel voor vrijblijvende info naar: 040-2418 255