aapio vloerenovatie

Altijd alles

prima in orde

Wilt u informatie over: tapijt of vloerverwijdering, het egaliseren van vloeren of het bewerken van vloeren.

Vraag een hier uw info aan!

aapio vloerrenovatie

Vloerbewerking

Voordat een vloerbekleding kan worden aangebracht, dient een ondervloer altijd bewerkt te worden. Soms volstaat een grondige reiniging, maar vaak moeten lijmresten en andere soorten vervuiling worden verwijderd om hoogteverschillen te effenen.

Ook het vochtvrij maken van cementdekvloeren en het opruwen van vloeren voor een optimale hechting zijn veel voorkomende werkzaamheden.
Wij beschikken voor alle particuliere en bedrijfsmatige vloerbewerkingen over de juiste apparatuur met stofafzuiging en speciale schuurschijven. Na onze werkzaamheden verwijderen we het ontstane stof en leveren de ondervloer applicatie gereed op aan de stoffeerder, parketteer, tegelzetter en dergelijke.

Egaliseren

Door de inzet van uitsluitend hoogwaardige materialen en specialistische kennis garanderen wij een perfecte basis, waarop verantwoord een nieuwe vloer kan worden aangebracht.

Vloerverwijdering

Onze deskundige vloerspecialisten verwijderen snel en netjes alle soorten harde en zachte vloerbekleding voor zowel kleinere particuliere vloeren en trappen, als zeer grote bedrijfsmatige oppervlakken.

Service en informatie

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vloerenbranche. Dat doen we aan de hand van diverse informatieve folders en nuttige tips.                                       

 

Laat uw vloer bewerken door een erkende vloerspecialist.

Waarom is het belangrijk om uw vloer te bewerken, en wat kunt u van ons verwachten?

Hoogteverschillen effenen

Het schuren van een vloer zorgt ervoor dat de vloer glad wordt gemaakt. Zo kunnen vloeren worden geschuurd na het egaliseren (interne link naar egaliseren), zodat je gegarandeerd bent dat er geen oneffenheden in de vloerbekleding komen. Ook dilataties, voegen die uitzetting en krimp tussen bouwdelen opvangen, worden weer gladgeschuurd Met behulp van diamant-schaven voor onze hoogwaardige schuurmachines krijgt u het beste resultaat. Hierbij is zelfs stof arm schuren mogelijk door de stofafzuiging op onze machines.

Schuren Anhydrietvloeren

Indien een hechtende vloerafwerking moet worden aangebracht, is het noodzakelijk om het dun schilferig huidje wat vaak op nieuwe anhydriet vloeren zit te verwijderen. Bijkomend voordeel hiervan is dat dit de droging van de vloer bevordert.
Het verwijderen van het calciumcarbonaathuidje kan plaatsvinden door schuren of borstelen.
Schuren heeft als voordeel dat ook kleine oneffenheden worden verwijderd.
Voor het schuren moet een daarvoor geschikte machine met stofafzuiging en bijbehorende schuurschijven worden gebruikt.
Uiteraard zal de vloer eerst voldoende moeten zijn uitgehard om beschadigingen te voorkomen. Na het schuren zal het ontstane stof verwijderd moeten worden waarna de vloer gereed is om te worden afgewerkt.

Opruwen van vloeren voor vloercoating

Het opruwen van uw ondervloer is essentieel voor een optimale en duurzame hechting van vloersystemen. Afhankelijk van de voorbehandeling van de vloer wordt er gebruik gemaakt van diamantschuren of stofvrij kogelstralen. Het is zeer belangrijk om de juiste techniek toe te passen, want bij veel vloersystemen dient extra zorg besteed te worden aan het opruwen. Wordt er onvoldoende opgeruwd dan kan na korte tijd onthechting optreden. Laat dit daarom zeker aan een vloerspecialiste over.

Aapio vloerbewerking

Onze service en kwaliteiten

Met 30 jaar ervaring garanderen wij een verantwoorde vloerbewerking, waar u decennia lang plezier aan zult beleven. Bij het opmaken van de offerte maken we altijd rotsvaste afspraken met u over de tijdsduur en prijs, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zorgen voor:

  • Grondige reiniging
  • Gladde ondervloer
  • Opruwen van vloeren voor vloercoating
  • Hoogwaardige machines
  • Zeer kwalitatieve afwerking

Wie kiest voor een samenwerking met AAPIO, kiest ervoor dat Altijd Alles Prima In Orde is!

 

Bel voor vrijblijvende info naar: 040-2418 255