aapio vloerenovatie

Altijd alles

prima in orde

Wilt u informatie over: tapijt of vloerverwijdering, het egaliseren van vloeren of het bewerken van vloeren.

Vraag een hier uw info aan!

aapio vloerrenovatie

Vloeregalisatie

Als u overweegt een nieuwe bedekking voor uw vloer aan te schaffen gaat u natuurlijk naar een betrouwbaar bedrijf. Dit bedrijf zal u uitgebreid voorlichten over het product dat geleverd wordt. Ook zal de ondervloer ter sprake komen, of u nu kiest voor parket, kurk, tapijt, vinyl, marmoleum, tegels, enz. iedere vloerbekleding heeft zijn specifieke eisen zoals o.a. vlakheid en wellicht moet uw vloer geëgaliseerd worden. Hoe mooi een nieuwe vloer ook belooft te worden, deze belofte kan nooit volledig worden ingelost zonder een egale basis.

Uit ervaring weten we dat het egaliseren van een ondervloer geen werk is voor een zelfklusser, zelfs niet voor een ervaren vloerenlegger. Het is een vaardigheid die specialistische kennis en moderne apparatuur vereist.

Door ons vakmanschap en onze allround kennis hebben we bij particulieren, bedrijven en instellingen een uitstekende reputatie opgebouwd in het egaliseren van vloeren. Door de inzet van uitsluitend hoogwaardige materialen garanderen wij een perfecte basis, waarop verantwoord een nieuwe vloer kan worden aangebracht.

Vloerbewerking

Door de inzet van uitsluitend hoogwaardige materialen en specialistische kennis garanderen wij een perfecte basis, waarop verantwoord een nieuwe vloer kan worden aangebracht.

Vloerverwijdering

Onze deskundige vloerspecialisten verwijderen snel en netjes alle soorten harde en zachte vloerbekleding voor zowel kleinere particuliere vloeren en trappen, als zeer grote bedrijfsmatige oppervlakken.

Service en informatie

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vloerenbranche.

Dat doen we aan de hand van diverse informatieve folders en nuttige tips.

Laat uw vloer egaliseren door een erkende vloerspecialist

Hoe gaat het egaliseren van uw vloer in zijn werk, en wat kunt u verwachten?

1. Vet en stofvrije ondervloer

Allereerst is het van belang om losliggende delen en oneffenheden te verwijderen, waarna de ondervloer vetvrij wordt gemaakt en gereinigd met een fijn gruis-stofzuiger. Alle gaten, breuken en kieren worden hierbij dicht gemaakt.

 

2. Optimale hechting

Voor optimale hechting brengen we het juiste type primer aan voor een betrouwbare hechting tussen ondergrond en egaliseer laag. Deze wordt eventueel aangepast gemengd voor uw specifieke vloer. Het is zeer belangrijk om deze stap vakkundig te doen, want wanneer de egalisatie los komt, kunt u alles weer uitbreken. Laat dit daarom echt aan een vloerspecialist over. Wij brengen deze hechting met onze ervaring op de juiste wijze zeer efficiënt en snel aan.

3. Egalisatiemortel aanmaken

Egaliseren en hoogteverschillen wegwerken gebeurt met een mengsel van schoon water en egalisatiemortel. De laagdikte kan verschillen van 1 tot 30 mm afhankelijk van uw specifieke vloer en wensen. Voor een grotere laagdikte voegen we nog kwartzand toe om het mengsel te verstevigen. Het is zeer belangrijk om de egalisatiemortel vakkundig te mengen voor de juiste verhoudingen en om luchtbellen en klontvorming te voorkomen

4. Egalisatiemortel aanbrengen

Vervolgens wordt het mengsel met behulp van een spaan , egalinepomp of rakel in stroken vakkundig en efficiënt aangebracht op de ondervloer voor optimale droging en nagewerkt met een prikkelroller om een nog beter eindresultaat te krijgen. Bij deze verwerking dient de omgevingstemperatuur 15 tot 20 graden te zijn en vermijden we tocht, zodat het oppervlak niet te snel uitdroogt. Na voldoende droging is de egaline laag geschikt om uw nieuwe vloer op te leggen en kunt u genieten van uw perfecte nieuwe vloer.

 

5. Een kwalitatieve vloer

Een kwalitatieve vloer vraagt om een kwalitatieve goede ondervloer denk hierbij aan
de keuze voor materialen zoals primers en egalisatie goedkoop is vaak duurkoop.
Een goede vloer ligt voor jaren bezuinig daar om nooit op kwaliteit.
Door ons vakmanschap en allround kennis heeft AAPIO een uitstekende reputatie opgebouwd in het egaliseren van vloeren

Aapio vloerbewerking

Onze service en kwaliteiten

Door onze vakkennis en ruim 30 ervaring egaliseren wij oude en nieuwe vloeren zodanig dat hierop verantwoord en met het beste eindresultaat een nieuwe vloerbekleding kan worden aangebracht.

Bij het opmaken van de offerte maken we altijd rotsvaste afspraken met u over de tijdsduur en prijs, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Wij zorgen voor:

  • Een vet- en stofvrije ondervloer
  • Optimale hechting
  • Egalisatiemortel aanmaken en aanbrengen
  • Gebruik van hoogwaardige materialen
  • Zeer nette afwerking

Wie kiest voor een samenwerking met AAPIO, kiest ervoor dat Altijd Alles Prima In Orde is!

 

Bel voor vrijblijvende info naar: 040-2418 255