aapio vloerenovatie

Altijd alles

prima in orde

Over ons

AAPIO is een dynamisch bedrijf dat al ruim 30 jaar bekend staat over het hele land als een betrouwbare, flexibele en kundige specialist in het legklaar opleveren van vloeren. Als professionals op gebied van egaliseren, vloerverwijdering en vloerbewerking bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt. Wij werken met name voor de parketbranche, project- en woninginrichters, ziekenhuizen, grootwinkelbedrijven, banken, zorginstellingen en overheidsdiensten.
Dankzij de meest moderne apparatuur en uiterst bekwame medewerkers, kunnen wij het oponthoud tussen verwijdering van de oude vloerbekleding en het leggen van de nieuwe zo kort mogelijk houden. Bovendien leveren wij de ondergrond precies zoals de vloerlegger het wil hebben, waardoor u geen onnodig tijdverlies lijdt. Ook voorkomen wij onverwachte meerkosten door het maken van vaste prijsafspraken.

Aapio Vloerrenovatie

Waarom kiezen vele particulieren, bedrijven en instellingen al jarenlang voor AAPIO?

Met AAPIO komt Altijd Alles Prima In Orde komt en dat bewijzen wij dagelijks in uiteenlopende projecten. Of het nu gaat het om het egaliseren van een klein of groot vloeroppervlak of om vloerverwijdering, vloerbewerking of een vakkundige beoordeling met helder advies. Welke activiteit het ook betreft, wij maken altijd rotsvaste afspraken met u over de tijdsduur en prijs. Bij AAPIO hoeft u dus achteraf niet te vrezen voor nare verrassingen of meerprijzen.

Wie kiest voor een samenwerking met AAPIO, kiest ervoor dat Altijd Alles Prima In Orde is!

Bel voor vrijblijvende info naar: 040-2418255